SAMSUN / ÇARŞAMBA - Şehit Nuri Pamir İlkokulu

Nis

TBMM'nin açılışının 104.yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşku İle kutlandı.

Nis

23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Okulumuzu Temsilen 4/D sınıfı öğrencimiz Cemre KETENCİ  Okul Müdürü Sayın Enver ŞAHİN'in eşliğinde Çarşamba Başsavcımız Sayın 'Çağrı GİR'i Makamında ziyaret ederek temsilen Başsavcılık görevini devralarak görüşlerini dile getirdi.Bu nazik kabullerinden dolayı okulumuz adına Başsavcımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103.yıl dönümünde vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY Okulumuz öğrencilerinin düzenlemiş olduğu programda tüm yönleriyle anlatıldı.

Şbt

6 Şubatta Ülkemizde meydane gelen deprem feleketinin yıl dönümünde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Enerji Verimliliği okulumuzda etkinliklerle tüm sınıflarda işlendi.

Ara

'Tarih Yazan Çocuklar Projesi'kapsamında okulumuz 2-E,2-F Sınıfı öğrencileri Haftanın Kahramanlarından Hz.Mevlanayı anlatarak drama gösterisi yaptılar.

Ara

Okusam Projesi kapsamında 2/A Sınıfı öğrencileri okudukları kitabı tanıttılar.

Ara

OKULUMUZDA OKUSAM PROJESİ KAPSAMINDA 2-E SINIFIMIZIN ÖĞRETMENLERİ AYŞE KÜÇÜK HANIM ÖNDERLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUKLARI ''MİKROFON SENDE '' ETKİNLİĞİNDEN MİNİK BİR KARE...

Kas

24 Kasım Öğretmneler Günümüz öğrenci,öğretmen ve velilerimizin katılımıyla kutlandı.Samsun Valimiz Sayın Orhan TAVLI'nın öğretmenlerimize gönderdiği çiçekler Okul Müdürü Sayın Enver ŞAHİN tarafından öğretmenlerimize takdim edildi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ün Ölümünün 85.yılında okulumuz öğrencileri Şiirleri ve gösterileriyle Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle andılar.

Kas

Okusam Projesi Kitap Okuma etkinlikleri okumuzda her sınıf kademesinde uygulnmaya başladı.

Kas

Tarih Yazan Çocuklar Projesi Kapsamında okulumuz öğrencileri her hafta bir kahramanı canlandırarak tarihimize yön vermiş büyüklerimizi daha yakından yaparak yaşayarak tanımaya başladılar.